Com mantenir el jardí d’un habitatge turístic ben cuidat?

El jardí d’un habitatge turístic és el lloc que ha de tenir més encant de tot l’habitatge, perquè es la zona on els clients es relaxaran per prendre el sol o simplement l’aire. També és la zona on dinaran o soparan amb la família. Per això, et donem un parell de consells sobre com mantenir el jardí d’un habitatge turístic ben cuidat. Presta atenció!

mantenir el jardí d’un habitatge turístic ben cuidat Continue reading “Com mantenir el jardí d’un habitatge turístic ben cuidat?”

Com adaptar el teu allotjament pel turisme esportiu?

A Mallorca, el turisme esportiu està dirigit especialment pels ciclistes. De fet, molts de ciclistes professionals internacionals venen a Mallorca a entrenar i a competir. Per exemple, les competicions de Mallorca Challenge o Mallorca 312 són unes de les competicions més importants a Mallorca. Per tant, hem d’aprofitar aquesta oportunitat i adaptar el nostre allotjament pel turisme esportiu. Ara bé, com ho podem fer?

 adaptar el teu allotjament pel turisme esportiu

Continue reading “Com adaptar el teu allotjament pel turisme esportiu?”

Consells per a crear un ambient harmoniós a la teva casa de lloguer vacacional

Una terrassa tranquil·la és genial per reunir-se amb la família i amics i passar temps amb ells, sigui en un ambient relaxat o més animat i divertit.

decoració propietat lloguer turístic

Per a obtenir els ambients que cercam, la decoració juga un paper molt important a la teva casa de lloguer vacacional. Volem trobar un estil personalitzat que ens permeti gaudir d’una agradable sensació de confort i relax.

Et volem recomanar alguns consells i idees per a donar el millor ambient a la teva casa de lloguer vacacional. Una decoració sencilla amb la qual poguem realitzar el projecte nosaltres mateixos per pocs diners.

 

Continue reading “Consells per a crear un ambient harmoniós a la teva casa de lloguer vacacional”